Jobba hos oss

Nu söker vi markanläggare!

Vi på Jideströms  behöver förstärka upp vårt team med ett par markanläggare till!

 
Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg och anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska kunna jobba lika bra självständigt som i grupp och vi ser gärna att du är självgående och tycker det är kul och givande med ansvar och genomförande av projekt efter kundens önskemål.
 
Vi kommer lägg a stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi arbetar främst mot företag men även privatpersoner förekommer. Vi arbetar främst med finplanering och det är meriterande om du har erfarenhet av den sortens arbete.

Maskinkort till hjullastare, grävmaskin och C-kort lastbil är meriterande men dock inget krav.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp på ca 10 medarbetare som gemensamt ska lösa arbetsuppgifter åt våra beställare.
 
Du kommer arbeta på vår avdelning för markentrepernad, utöver det finns en avdelning för grönytor, en för markservice och en fastighetsteknikavdelning.

Hela företaget består av ca 30 medarbetare.

B-körkort och god kunskap i svenska är krav.

Lön och tillträde efter överenskommelse.
Tjänsten är heltid.

Vi tar endast emot frågor om tjänsten på vår mail.

Vårt kontor och verkstad ligger i Norrköping men andra tjänstgöringsorter kan förekomma i kranskommuner.

Vi tillämpar kollektivavtal med Maskinentreprenörerna.

Skicka in din ansökan till .


Vi söker Fastighetstekniker!

Med en ökad orderingång söker vi nu fastighetstekniker.


Vi på Jideströms söker nu en fastighetstekniker till vår avdelning för drift och underhåll. Att jobba hos oss i denna roll innebär att du är spindeln i nätet mellan kunder och leverantörer. Det är viktigt att du strävar efter att hålla bästa tänkbara service samt ha en god relation med våra kunder, underleverantörer och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och att ha en vana att kommunicera professionellt med både kunder, personal och andra aktörer vi samverkar med.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp på ca 3-4 medarbetare som gemensamt ska lösa arbetsuppgifter åt våra beställare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande, är van att arbeta fysiskt och uppskattar ett högt arbetstempo.
Du kommer arbeta på vår fastighetsteknikavdelning, utöver det finns en avdelning för yttre skötsel, en markservice och en markentreprenad.

Hela företaget består av ca 30 medarbetare.

Kvalifikationer för denna tjänst:

• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Reparatör / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort

Tjänstgöringsort: Norrköping.
Vi tillämpar Fastighets kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka CV och personligt brev till infomail@jidestrom.se.

Vid frågor om denna tjänst kontakta Arbetschef Daniel Jideström
Telefon: 073-3090590


Trädgårdsarbetare!

Vi på Jideströms Trädgård & Fastighetsservice växer och söker nu nya medarbetare på vår avdelning för grönyteskötsel. Den vi söker skall ha erfarenhet av trädgårdsskötsel så som beskärning av buskar och träd, plantering av träd, buskar och perenner, skötsel av grönytor, trädgårdsanläggning eller relevant utbildning inom den sektorn. Du kommer arbeta självständigt men även i lag med dina kollegor vi ser därför att det är viktigt att du funkar lika bra i en grupp som självständigt. Vi arbetar främst mot bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag.

  • Maskinkort till hjullastare, grävmaskin och C-kort lastbil är mediterande - dock inget krav
  • Du kommer ingå i en arbetsgrupp på ca 10 medarbetare som gemensamt ska lösa arbetsuppgifter åt våra kunder/beställare. Hela företaget består av ca 30 medarbetare
  • Du kommer att arbeta på vår avdelning för skötsel av grönytor. Utöver denna har vi en avdelning för markarbeten och en fastighetsteknisk avdelning
  • B-körkort och god kunskap i svenska är krav


Tjänsten är heltid.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighets.


Vi tar endast emot frågor om tjänsten via vår mail.
Skicka in din ansökan till


Vi söker alltid duktiga medarbetare

Vi tillhandahåller tjänster inom trädgårdsservice, fastighetsservice och markanläggning och har ett upptagningsområde från Stockholm i norr till Jönköping i söder. Vi söker alltid duktiga medarbetare så om det inte ligger någon ledig tjänst ute just nu är du varmt välkommen med en spontanansökan. Ansök via formuläret nedan!

Skicka in din ansökan


Välj fil Ändra