Om oss

Om Jideströms Trädgård & Fastighetsservice 

Jideströms Trädgård & Fastighetsservice AB är ett serviceföretag som är placerade i Norrköping och tillhandahåller tjänster inom trädgårdsservice, fastighetsservice och markanläggning. Vårt upptagningsområde är från Stockholm i norr till Jönköping i söder. Våra kunder är allt ifrån fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggföretag till privatpersoner. Vi kan skräddarsy en helhetslösning för dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening med alla tre grenar av skötsel: fastighetsteknik, trädgårdsservice och lokalvård.

Vi åtar oss det mesta inom markanläggning - allt från det lilla projektet att anlägga en uteplats till att anlägga hela parker och utemiljöer åt kommun, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Vi kan åta oss att leda ett helt projekt från början till slut. Vi eftersträvar att alltid utföra arbeten med egen personal, egen maskinpark och egen projekt- och arbetsledning.

Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare inom våra olika arbetsområden. Se lediga tjänster eller skicka in en spontansökan via formuläret på sidan Jobba hos oss.

Läs mer och skicka in en ansökan